2 1330DEF

Regie en Strategie Vlaanderen

 

Herregistratiemodule ‘Regie en Strategie – De leider als architect’ variant Vlaanderen

 

De gecertificeerde module Regie en Strategie De leider als architect bieden we in de tweede helft van 2019 ook aan in een Vlaanderen Variant. Het gaat hier om de reguliere module met een accent op horizontaal leiderschap. Alle aspecten van de module komen aan de orde en telkens maken we de vertaling hiervan naar horizontaal leiderschap.

 

Door onze samenwerking met Flanders Synergy vinden er twee opleidingsdagen plaats in Vlaanderen. Het gaat hier om een tweedaagse op 7 en 8 november . Scholenbezoeken maken onderdeel uit van de tweedaagse. We gaan kijken bij scholen die hun organisatie in de afgelopen periode hebben veranderd en inmiddels werken met autonome resultaatgedreven teams die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van een groep leerlingen.

 

De module start met een introductiedag in Rotterdam op 10 oktober. Hierna volgt de tweedaagse in Vlaanderen op 7 en 8 november en we sluiten op 12 december af met een dag in Rotterdam, waarin we inzichten delen en de vertaalslag maken naar de eigen schoolpraktijk.

 

De prijs voor deze module is 2250 euro.

Dit is inclusief:

  • retour vanaf Rotterdam (trein) en vervoer in Vlaanderen;
  • overnachting inclusief ontbijt in een eenpersoonskamer van Hotel Hampton by Hilton
    Antwerpen Central Station;
  • lunches op 7 en 8 november in Vlaanderen;
  • Lunches bij de introductiedag en afsluitende dag in Rotterdam
  • het Boek Op grote schaal scholen slim organiseren. Anders veranderen met Goesting, van
    Tom van Acker en Yves Demaertelaere.

 

De module wordt verzorgd door Tom van Acker van Flanders Synergy en Marijke Nederkoorn en Robert Mentink van de Thomas More Leiderschapsacademie.

 

Data zijn 10 oktober, 7 en 8 november en 12 december 2019.

 

Er kunnen maximaal 28 mensen deelnemen aan deze speciale herregistratiemodule.

Inschrijvingen via www.tm-leiderschapsacademie.nl

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Robert Mentink van de Thomas More Leiderschapsacademie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-22401125