5 0888

Informatiebijeenkomsten opleidingen Thomas More Leiderschapsacademie

 

Heb je het plan opgevat om je leiderschap verder te ontwikkelen? Wil jij je verder bekwamen in dit prachtige vak en samen met vakgenoten aan je ontwikkeling werken? We nodigen we je van harte uit om met ons kennis te maken. Dit jaar starten we in september met nieuwe groepen Leidinggeven aan schoolontwikkeling I (basisbekwaam) en Leidinggeven aan schoolontwikkeling II (vakbekwaam) in Rotterdam en Amsterdam. Ook verzorgen we modules voor herregistratie, te beginnen met ‘Het waartoe van het onderwijs’ in april.

 

Heb je vragen over de opleidingen of onze herregistratiemodules, bezoek dan onze informatiebijeenkomsten. Deze verzorgen we op locatie in Rotterdam en Amsterdam volgens de richtlijnen van het RIVM als het kan en anders online. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, voor welke opleiding of module je interesse hebt en welke informatiebijeenkomst je wilt bijwonen.

 

09 maart 2021, 16.15 uur online voorlichtingsbijeenkomst via Teams

31 maart 2021, 16.15 uur online voorlichtingsbijeenkomst via Teams

09 april 2021, 16.15 uur online voorlichtingsbijeenkomst via Teams

18 mei 2021, 16.15 uur voorlichtingsbijeenkomst Thomas More Hogeschool Rotterdam

19 mei 2021, 16.15 uur online voorlichtingsbijeenkomst via Teams

28 mei 2021, 16.15 uur voorlichtingsbijeenkomst Aristo Amsterdam

15 juni 2021, 16.15 uur online voorlichtingsbijeenkomst via Teams

 

Je kunt ook altijd een afspraak maken met de opleiders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan spreken we elkaar telefonisch of via Teams, Skype, Meets, Hangout …

 

Nieuws

 

Informatiebijeenkomsten opleidingen Thomas More Leiderschapsacademie

(lees verder)

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Bekijk hier de meest recente nieuwsbrief